انواع لیزرها
انواع لیزرهای موهای زائد
موهای زائدی که در بیشتر نقاط بدن می رویند، بسیار آزار دهنده هستند و بر اثر روش هایی مانند استفاده از کرم های موبر و ژیلت هم از بین نمی روند. اما لیزر به کمک بمباران کردن رنگدانه ها و یا ملانین های موجود در ریشه مو که موجب تغییر رنگ موهای زائد به سیاه و یا قهوه ای در روند رشد مو می شوند و از بین بردن فولیکول های موجود در موهای زائد، موجب می شود تا امکان رشد دوباره از آن ها سلب شود و شما برای همیشه از شر این موهای مزاحم خلاص شوید.
درمان موهای زائد با لیزر، دارای چند مرحله می باشد و اغلب افراد پس از چند جلسه لیزر درمانی، نتیجه ی دلخواه شان را می گیرند و از شر این موها خلاص می شوند. البته لیزر درمانی یک روش گران قیمت و پر هزینه می باشد که با توجه به نتیجه ی مطلوب آن، عقلانی و منطقی به نظر می رسد. باید خاطر نشان کنیم که به طور کلی برای از بین بردن موهای زائد، هیچ روشی دائمی تر و بی خطر تر از لیزر درمانی شناخته نشده است.
لیزر درمانی برای از بین بردن موهای زائد با استفاده از دستگاه های لیزر متفاوتی انجام می شود که ما اسامی برخی از آن ها را برای شما در ادامه آورده ایم.
بهترین دستگاه های لیزر موهای زائد عبارتند از: الکترولیز، لیزر Ellipse، آی پی ال، لیزر ترکیبی soprano ice platinum، لیرز Nd:YAG، لیزر دایود و لیزر الکساندرایت (الکس).
انواع لیزرهای پوستی
امروزه کاربرد لیزر ها فقط به رفع موهای زائد محدود نمی شود و از آن در موارد بسیار زیادی استفاده می شود که یکی از این موارد، استفاده از آن ها در بخش های پوستی و زیبایی است. لیزر ها می توانند برای مقاصد مختلفی از جمله رفع کردن چین و چروک های پوستی، جوانسازی پوست، لایه برداری های سطحی و عمقی پوست، لیفتینگ پوست صورت، از بین بردن جای جوش و آکنه، از بین بردن تاتو و خالکوبی ها، پاک کردن ترک های پوستی که بر اثر حاملگی و چاقی ایجاد می شوند، از بین بردن واریس، برداشتن خال های پوستی، رفع لک های پوستی و کک و مک، رفع ماه گرفتگی و ... استفاده شوند.
لیزر های پوستی و زیبایی انواع مختلفی دارند که برخی از معروف ترین های آن ها لیزر های دی اکسید کربنCO2، لیزر N-lite و لیزر اربیوم می باشند.
از بین سه لیزر یاد شده، لیزر CO2 ماندگاری و اثر بهتری نسبت به دو لیزر دیگر دارد و جایگاه دوم نیز متعلق به لیزر اربیوم می باشد. لیزر N-lite به اندازه ی دو دستگاه قبلی موثر نمی باشد و بیشتر برای از بین بردن نقص های کوچکی که در صورت وجود دارد استفاده می شود.
انواع لیزرهای چشمی
دید نا مناسب و کم، یکی از مشکلاتی است که باعث ایجاد مشکلاتی برای برخی از افراد می شود. ضعیف شدن چشم ها بر اثر موارد مختلفی مانند مشکلات مادر زادی، نگاه کردن زیاد به تلویزیون، استفاده بیش از حد از کامپیوتر و .... به وجود می آید و انواع مختلفی از جمله آستیگمات، دوربینی و نزدیک بینی دارد که به آن ها عیوب انکساری گفته می شود. یکی از راه هایی که برای افراد دارای عیوب انکساری پیشنهاد می شود، استفاده از لنز های طبی و عینک ها می باشد که دید فرد را بهبود می بخشد، که این راه حل ها هم بدون مشکل نبوده و امکان استفاده از آن ها برای همه ی افراد وجود ندارد و باعث ناراحتی برخی افراد می شوند.
امروزه برای درمان کردن عیوب انکساری به طور دائم و همیشگی، از لیزر درمانی استفاده می شود. برای درمان کردن عیوب انکساری سه نسل از عمل ها مورد استفاده قرار می گیرند که نام های آن ها عبارت اند از PRK، LASIK و SMILE.
این که کدام روش برای درمان عیوب انکساری شما بهتر است، به عوامل مختلفی بستگی دارد و نسل بهتر برای شما توسط پزشک تعیین می شود. شما می توانید برای اطلاعات بیشتر و تشخیص بهترین نسل درمانی لیزر برای چشم های تان، به یک چشم پزشک مراجعه کرده و از او مشاوره بگیرید.