• ورود
  • ثبت نام
  • فراموشی رمز عبور
  • ثبت نام
  • تایید موبایل
زن مرد
شماره موبایل :
ارسال مجدد کد تایید
  • فراموشی رمز عبور
  • تایید کد
تصویر امنیتی
شماره موبایل :
ارسال مجدد کد تایید

حریم خصوصی

سیاست حفظ اطلاعات و حریم خصوصی کاربران در تی جور- tjoor

حفظ اطلاعات شخصی و حریم خصوصی کاربران از وظایف اصلی تی جور می باشد. تی جور به منظور حفظ حریم خصوصی اطلاعات کاربران سیاست های زیر را دنبال می کند.

عدم افشای اطلاعات و حفاظت از اطلاعات حساس کاربران

اطلاعات حساسی از قبیل شماره موبایل، ایمیل فقط در اختیار تی جور بوده و هنگام ورود به سیستم، هر کاربر صرفا به اطلاعات خود دسترسی دارد. کلمه عبور کاربران به صورت کد شده در سیستم نگهداری می شود. الگوریتم کد گذاری کلمه عبور برگشت ناپذیر بوده و امکان تغییر یا بازیابی رمز عبور فقط با انتخاب کلمه عبور جدید میسر می باشد .تی جور اطلاعات کاربران را بجز در موارد وجود احکام مراجع قضایی، تحت هیچ شرایطی در اختیار هیچ شخصیت حقیقی و یا حقوقی قرار نمی دهد.

اطلاعات عمومی صاحبان کسب و کار

برخی از اطلاعات مربوط به صاحبان کسب و کار مانند آدرس، موقعیت آدرس روی نقشه، شماره تماس، آدرس های شبکه های اجتماعی، ساعات کاری و تخفیف ها، درصد تخفیف ها و ... که نمایش آنها برای بازدید کنندگان سبب ایجاد منافع برای صاحب کسب و کار خواهد بود در صفحات تخفیف یا صفحه اختصاصی صاحب کسب و کار برای همه بازدیذکنندگان نمایش داده می شود.

دسترسی به اطلاعات کاربران و تغییر آنها

کلیه کاربران می توانند با ورود به سیستم تی جور به پروفایل و سایر اطلاعات ثبت شده خود دسترسی داشته باشند و نسبت به ویرایش آنها اقدام نمایند. اطلاعات هر کاربر فقط توسط خود وی و پس از ورود به سیستم قابل مشاهده و ویرایش خواهد بود. همچنین به منظور ارایه خدمات بهتر دسترسی به برخی اطلاعات غیر حساس کاربران فقط از طریق مدیر سیستم امکانپذیر می باشد.  کاربران امکان حذف حساب خود را ندارند و حذف حساب های کاربران فقط و فقط از طریق مدیر ارشد سیستم صورت می پذیرد.

فعال سازی اطلاع رسانی تخفیف ها

کاربران می توانند در پروفایل خود جهت اطلاع از آخرین تخفیف های تیجور، اطلاع رسانی از طریق ایمیل، پیامک وشبکه های اجتماعی را برای خود فعال سازند. تیجور برای کاربرانی که دریافت اطلاعات تخفیف ها را از روش های مذکور فعال نموده باشند بصورت دوره ای آخرین تخفیف های عرضه شده توسط صاحبان کسب و کار را از طریق کانال های فعال شده ارسال خواهند نمود. در صورتی که کاربر اطلاع رسانی از طریق هر کانالی را غیر فعال نماید اطلاعات از طریق کانال غیر فعال شده برای وی ارسال نمی گردد.