• ورود
  • ثبت نام
  • فراموشی رمز عبور
  • ثبت نام
  • تایید موبایل
زن مرد
شماره موبایل :
ارسال مجدد کد تایید
  • فراموشی رمز عبور
  • تایید کد
تصویر امنیتی
شماره موبایل :
ارسال مجدد کد تایید

سیاست حفظ اطلاعات و حریم خصوصی کاربران در تی جور- tjoor

حفظ اطلاعات شخصی و حریم خصوصی کاربران از وظایف اصلی تی جور می باشد. تی جور به منظور حفظ حریم خصوصی اطلاعات کاربران سیاست های زیر را دنبال می کند.

عدم افشای اطلاعات و حفاظت از اطلاعات حساس کاربران

اطلاعاتی حساسی از قبیل شماره موبایل، ایمیل فقط در اختیار تی جور بوده و هنگام ورود به سیستم، هر کاربر صرفا به اطلاعات حساس خود دسترسی دارد. کلمه عبور کاربران به صورت کد شده در سیستم نگهداری می شود. الگوریتم کد گذاری کلمه عبور برگشت ناپذیر بوده و امکان تغییر یا بازیابی رمز عبور فقط با انتحاب کلمه عبور جدید میسر می باشد .تی جور اطلاعات کاربران را بجز در موارد وجود احکام مراجع قضایی، تحت هیچ شرایطی در اختیار هیچ شخصیت حقیقی یا حقوقی قرار نمی دهد.

اطلاعات عمومی صاحبان کسب و کار

برخی از اطلاعات مربوط به صاحبان کسب و کار مانند آدرس، موقعیت آدرس روی نقشه، شماره تماس، آدرس های شبکه های اجتماعی، ساعات کاری و تخفیف ها، درصد تخفیف ها و ... که نمایش آنها برای بازدید کنندگان سبب ایجاد منافع برای صاحب کسب و کار خواهد بود در صفحات تخفیف یا صفحه اختصاصی صاحب کسب و کار برای همه بازذیذکنندگان نمایش داده می شود.

دسترسی به اطلاعات کاربران و تغییر آنها

کلیه کاربران می توانند با ورود به سیستم تی جور به پروفایل و سایر اطلاعات ثبت شده خود دسترسی خواهند داشت و می توانند نسبت به ویرایش آنها اقدام نمایند. اطلاعات هر کاربر فقط توسط خود کاربر وارد شده قابل مشاهده و ویرایش می باشد. همچنین به منظور ارایه خدمات بهتر دسترسی به برخی اطلاعات غیر حساس کاربران فقط از طریق مدیر سیستم امکانپذیر می باشد. همچنین کاربران امکان حذف حساب خود را نخواخند داشت و حذف حسابهای کاربران فقط و فقط از طریق مدیر ارشد سیستم صورت می پذیرد.

فعال سازی اطلاع رسانی تخفیف ها

کاربران می توانند در پروفایل خود جهت اطلاع از آخرین تخفیف های تیجور، اطلاع رسانی از طریق ایمیل، پیامک، شبکه های اجتماعی، را برای خود فعال سازند. تیجور برای کاربرانی که امکان دریافت تخفیف ها را از روش های مذکور فعال نموده باشند بصورت دوره ای آخرین تخفیف های عرضه شده توسط صاحبان کسب و کار را از طریق کانالهای فعال شده دریافت خواهند نمود. در صورتی که کاربر اطلاع رسانی از طریق هر کانال را غیر فعال نماید اطلاعات از طریق کانال غیر فعال شده برای وی ارسال نمی گردد.