لوازم آرایش مخصوص گریم را بشناسید
یکی از فاکتورهای مهمی که قبل از شروع میکاپ باید در نظر بگیرید ، آماده سازی صورت است که کیفیت آرایش شما را چند برابر می کند . بنابراین باید با انواع پوست های نرمال ، چرب ، خشک ، خیلی چرب ، خیلی خشک و مختلط آشنایی داشته باشید . تا بتوانید فون مناسب که یکی از لوازم آرایش گریم است را با توجه به جنس پوست مراجعین خود انتخاب کنید و سایر مراحل را ادامه دهید . آن چه که در گریم صورت مهم است ، شناخت جنس پوست و انتخاب فون می باشد .
مهم ترین وسایل مخصوص گریم عبارتند از :
آشنایی با انواع فون ها
فون ها به سه دسته تقسیم می شوند :
- فون خشک : این فون ها شامل کیک مکاپ و آکواکالرها می باشند . از فون خشک برای پوست های چرب ، خیلی چرب و گاها پوست های مختلط استفاده می کنند .
- فون چرب : به این فون ها پن استیک ها یا سوپراها می گویند و از آنها برای پوست های از نوع خشک و نرمال استفاده می کنند .
- فون لیکوئیدی (کرم پودر) : این نوع فون ها برای پوست های نرمال و خشک به کار می روند . کرم پودرهایی که در ترکیبات خود الکل دارند ، سریعا روی پوست خشک می شوند . به همین علت برای پوست های از جنس خشک و خیلی خشک مناسب نیستند . اما فون های چرب یا کرم پودرهایی که پایه ی اصلی آنها آب است ، برای پوست های خیلی خشک مناسبند .
آموزش استفاده از وسایل گریم صورت
طریقه ی استفاده از فون ها اهمیت بسیاری دارد . به طور مثال برای زدن کیک مکاپ و فون خشک ، باید اسفنج مرطوبی را بردارید . تصور کنید که صورت به دو قسمت مساوی تقسیم می شود . آنگاه اسفنج را به شکل دورانی به طرفین حرکت دهید . به طوری کل صورت پوشش داده شود . رطوبتی که برای آکواکالر ها در نظر گرفته می شود باید بیشتر از کیک مکاپ ها باشد . مقدار فون زمینه بسیار مهم است . اگر حجمی که استفاده می کنید زیاد باشد ، در بخش هایی مانند خط خنده ، خط اخم ، زیر چشم چروک می شود و حتی ممکن است بعضی جاها ماسیده گردد . برای زدن کرم پودر به خصوص کرم پودر دارای سیلیکون یا فون لیکوئیدی باید به شکل ضربه ای و بعد دورانی عمل کنید . برای زدن فون های چرب نیز از روش دورانی استفاده کنید . برای راحتی کار می توانید از قلم های جدیدی که برای این کار تعبیه شده اند ، کمک بگیرید و حجم اضافی فون را از روی صورت بردارید .
آشنایی با خنثی کننده ها
کانسیلرها ، کاموفلاژها و نوترولایزرها جزء خنثی کننده ها هستند . کانسیلرها سبک می باشند و برای از بین بردن رد جوش ها ، حلقه های سیاه زیر چشم و سایر لکه های صورت از آنها استفاده می شود . برای روی صورت از کاموفلاژها استفاده می کنند ، چون سنگین هستند . نوترولایزرها هم به شکل مایع می باشند . از این مواد برای محو کردن و برطرف کردن لکه ها و رنگدانه های اضافی پوست استفاده می کنند .پس می توان گفت تقریبا نقش یکسانی دارند .
کاموفلاژ
قبل از شروع گریم صورت ، اول از هر چیز باید صورت را با استفاده از شیر پاک کن و سایر پاک کننده های متناسب با جنس پوست تمیز کنید . در مرحله ی بعد با استفاده از آب یا تونر صورت را تمیز کنید تا مواد شیر پاک کن نیز از روی صورت پاک شوند . سپس از پرایمر و آبرسان مناسبی استفاده کنید و 10 دقیقه منتظر بمانید . برای محو کردن لکه های صورت کاموفلاژ را فقط روی لکه ها بزنید و روی آن پودر فیکس بزنید تا اثر آن در مراحل بعدی گریم که فون زدن است ، از بین نرود . بعد از فون زدن ، سایر مراحل گریم را تا انتها ادامه دهید و کار خود را فیکس کنید .
کانتورینگ
کانتور یکی از لوازم گریم است . با استفاده از کانتورینگ می توانید روی پوست صورت روشنی و تیرگی ایجاد کنید و بعد از این که فید کردن مرزها ، کار را با فیکس کردن تمام کنید . یا به مقدار خیلی کمی فون زمینه بزنید و در نهایت کانتورینگ کنید .
در این مطلب با اسم لوازم آرایشی گریم آشنا شدید و آموختید که هر کدام از این وسایل کاربردهای مخصوص به خود را دارند که باید طریقه ی استفاده از آنها را بیاموزید .